vineri, 27 septembrie 2024

Ultimele 5 episoade din "Lia – Soția soțului meu" - serialul se apropie de final, fiind lider in audiențe tv

Doar cinci săptămâni îi mai despart pe fani de finalul sezonului din Lia – Soția soțului meu, iar ultimele episoade au fost urmărite de un număr semnificativ de telespectatori. Serialul, creat de Ruxandra Ion și produs de Dream Film Production, a fost pe primul loc în audiențe, atât la nivel național, cât și pe segmentul comercial feminin. Peste 1.2 milioane de telespectatori au vizionat răsturnările de situație din cele mai recente episoade, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Lia – Soția soțului meu" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România 

Conform datelor Kantar Media, episodul difuzat în intervalul 20:29 – 23:09 a înregistrat 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 15.1% la nivel național, în timp ce Pro TV s-a situat pe locul doi cu 5.6 puncte și 14.6%. Pe segmentul publicului feminin urban între 21 și 54 de ani, Antena 1 a condus cu 5.4 puncte de rating și 19.5% cotă de piață, iar Pro TV a obținut 4.7 puncte și 16.9%.

Serialul "Lia – Soția soțului meu" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România 

În minutul de maximă audiență, la 20:51, peste 1.2 milioane de telespectatori urmăreau serialul. În episodul de aseară, Lia (Ana Bodea) încearcă să-l ajute pe Petru (Ștefan Floroaica) să își recapete memoria, în timp ce Alice (Ioana Blaj) încearcă să împiedice acest lucru. Telespectatorii vor putea urmări evoluția poveștii în fiecare joi și vineri de la ora 20:30, la Antena 1.


Niciun comentariu despre subiectul „Ultimele 5 episoade din "Lia – Soția soțului meu" - serialul se apropie de final, fiind lider in audiențe tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile