joi, 19 septembrie 2024

Whale TV lansează versiunea 10 a sistemului de operare pentru televizoare, cu sute de canale tv online gratuite si inteligența artificială alimentată de ChatGPT

Anunțul privind lansarea Whale OS 10 de către Whale TV marchează un pas semnificativ în evoluția sistemelor de operare pentru televizoare: momentul când începem sa avem o conversație destul de realistă cu... televizorul.

Telespectatori - Nu este o ilustrare a sistemului de operare Whale, ci este o imagine pur decorativă generată digital de HD Satelit Romania

Acest nou sistem de operare propune o experiență utilizator îmbunătățită, concentrându-se pe o interfață orientat către conținut și simplificând nivelurile de meniu. Astfel este facilitat accesul la divertisment în mod intuitiv și personalizat, prin recomandări bazate pe inteligență artificială.

Unul dintre aspectele inovatoare ale Whale OS 10 este integrarea la nivel de sistem de operare a serviciului Whale TV+, un serviciu de streaming TV gratuit, operat de Whale TV. Acesta oferă acces la o varietate de conținut gratuit, live și la cerere, acoperind genuri diverse de la știri și sport, la seriale, filme și muzică. Pe secțiunea live vor fi disponibile sute de canale TV online, pe categorii precum știri, sport, seriale TV, filme și muzică. 

Integrarea profundă a Whale TV+ în sistemul de operare facilitează descoperirea de conținut gratuit și stimulează angajamentul utilizatorilor, oferind astfel o valoare adăugată semnificativă atât pentru consumatori, cât și pentru partenerii de conținut. 

În plus, asistentul vocal al Whale TV, alimentat de ChatGPT, suportă modele mari de limbaj, permițând interacțiuni mai naturale, ca o conversație, cu televizorul, spre deosebire de alte sisteme care folosesc asistenți vocali standard. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot beneficia de recomandări mai relevante și pot naviga prin interfața TV într-un mod mai intuitiv. De asemenea, sistemul permite utilizatorilor să aleagă între asistentul vocal propriu al Whale și Alexa de la Amazon, oferind flexibilitate în personalizarea experienței de utilizare.

Whale TV, recunoscut pentru colaborările sale cu peste 400 de mărci de televizoare (printre care Philips, AIWA, JVC, Telefunken si altele)  își propune să redefinească experiența utilizatorilor de televizoare inteligente la nivel global. Sistemul de operare este gata pentru implementare la scară largă și este proiectat să suporte toate standardele de tuner și să fie localizat în 68 de limbi, ceea ce îl face accesibil pe piețe diverse.


Niciun comentariu despre subiectul „Whale TV lansează versiunea 10 a sistemului de operare pentru televizoare, cu sute de canale tv online gratuite si inteligența artificială alimentată de ChatGPT”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile