vineri, 4 octombrie 2024

40% reducere la AntenaPLAY, prin noul abonament Student Discount

AntenaPLAY a lansat abonamentul „Student Discount”, o ofertă dedicată studenților, care vine cu o reducere de 40% la costul abonamentului pentru acces la platformă, oferindu-le acces la o gamă largă de filme, seriale și emisiuni de televiziune la un preț adaptat bugetului lor și fără a sacrifica calitatea experienței de vizionare, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

AntenaPLAY - Student Discount - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Astfel, prețul abonamentului este redus de la 7,99 EUR /lună la 4,99 EUR / lună (TVA inclus). AntenaPLAY mai oferă si abonamentul pe un an la 79,9 EURO / an (aproximativ 6,658 euro / lună) și pe 6 luni la 39,95 EUR (tot aproximativ 6,658 euro / lună); dar pentru acestea nu se specifica faptul că s-ar aplica vreo reducere, ci doar pentru abonamentul lunar de 7,99 EUR.

Ce oferă abonamentul „Student Discount” de la AntenaPLAY?

Prin acest nou tip de abonament, studenții pot explora mii de ore de conținut, de la filme și seriale, până la competiții sportive și producții originale. Oferta este diversificată și cuprinde preferințe din multiple domenii, de la acțiune și comedie, la reality-show-uri și sport. Abonamentul poate fi activat ușor, fiind destinat tuturor studenților înscriși la o facultate, care pot astfel să acceseze AntenaPLAY la un preț redus.

1. Filme și seriale – AntenaPLAY pune la dispoziția abonaților producții românești și internaționale. Începând de la cele mai recente seriale românești, cum ar fi „Iubire cu parfum de lavandă”, și continuând cu filme premiate la festivaluri internaționale, printre titlurile disponibile se numără filme precum „Jeanne du Barry”, „The Pod Generation” și „Triangle of Sadness”.

2. Emisiuni TV și divertisment - Pe lângă filme și seriale, AntenaPLAY oferă acces la emisiuni din România. Printre acestea se numără:
  • Chefi la cuțite – o emisiune culinară, unde cei mai buni bucătari își demonstrează talentul și creativitatea.
  • X Factor – competiția muzicală care descoperă noi talente și oferă show-uri spectaculoase.
  • Power Couple – o emisiune reality care testează limitele relațiilor de cuplu într-un cadru competitiv.
3. Competiții sportive internaționale - AntenaPLAY nu se limitează doar la divertismentul general, ci oferă și o gamă de competiții sportive. În 2024, platforma va difuza în direct și integral toate cursele din cadrul campionatului de Formula 1™ și al competițiilor asociate, cum ar fi Formula 2™ și Formula 3™. Pe lângă acestea, abonații pot urmări competiții de fotbal internațional, cum ar fi Liga Portugal și Liga Campionilor Asiei, dar și alte evenimente sportive, precum galele de MMA, galele de box și campionatele mondiale de înot. Toate aceste competiții sunt transmise live prin intermediul canalului AS LIVE și al altor canale dedicate fiecărei competiții, oferind acces nelimitat la conținut sportiv pentru iubitorii de sport.

Cum se obține abonamentul „Student Discount”?

Pentru a beneficia de reducerea de 40% la abonamentul AntenaPLAY, studenții trebuie să urmeze câțiva pași simpli:

  1. Accesarea paginii dedicate abonamentului studențesc pe site-ul oficial AntenaPLAY, dând click aici: https://antenaplay.ro/cont/abonament-student
  2. Urmarea instrucțiunilor (încărcarea legitimația sau carnetului de student vizat pe anul universitar în curs), apoi introduci codul primit pe mail, pentru a beneficia de Student Discount.

După activarea abonamentului, studenții vor putea accesa toată oferta AntenaPLAY la un preț redus.

Dispozitive compatibile

AntenaPLAY este accesibilă pe o gamă largă de dispozitive, oferind flexibilitate maximă utilizatorilor. Platforma poate fi accesată de pe:

  • Smartphone-uri și tablete
  • Smart TV-uri
  • Laptopuri și PC-uri


Niciun comentariu despre subiectul „40% reducere la AntenaPLAY, prin noul abonament Student Discount”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile