miercuri, 9 octombrie 2024

Ca în filme: un român șofer de taxi în New York, ajuns președintele Camerei de Comerț Româno-Americane. Povestea, la Antena Stars.

În fiecare sâmbătă, la Antena Stars, emisiunea Visul românesc – Succes american, prezentată de Mădălina Bălan, aduce în prim-plan povești captivante despre românii care și-au croit drum spre succes pe pământ american. Acest nou sezon debutează cu o ediție dublă, sâmbătă de la ora 16:00, dedicată unei povești cu adevărat impresionante: cea a lui Eliax Welxer, care a pornit de la statutul de șofer de taxi în New York și a ajuns președintele Camerei de Comerț Româno-Americane.

Eliax Welxer - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Într-un interviu exclusiv, Welxer povestește despre drumul său către succes. Începuturile au fost modeste – mai întâi ca vânzător de ziare și mai apoi ca șofer de taxi – dar perseverența și dorința de a reuși l-au ajutat să avanseze rapid. După ce s-a angajat la o companie, în numai trei ani a reușit să o achiziționeze, transformând-o într-o afacere de succes care colaborează cu 34 de țări și chiar cu instituții importante din Statele Unite, inclusiv Casa Albă. Compania sa a ajuns să fie listată la bursa din New York, atingând un capital de sute de milioane de dolari.

Cu toate că experiența sa în România de dinainte de 1989 a fost una dificilă, Welxer nu și-a uitat rădăcinile și s-a implicat activ pentru a sprijini comunitatea românească. În prezent, ca președinte al Camerei de Comerț Româno-Americane, are ca scop să ofere oportunități și să inspire românii de pretutindeni. Mădălina Bălan descrie această poveste ca fiind un exemplu puternic că succesul nu este rezervat doar câtorva aleși, ci este posibil pentru oricine își dorește să muncească și să persevereze.

Mădălina Bălan - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Pentru cei care doresc să descopere mai multe povești de succes, Mădălina Bălan poate fi urmărită și la Viața fără filtru, de luni până vineri, de la ora 13:30, unde, prin rubrica Lideri în succes, fără filtru, prezintă oameni de succes din diverse domenii, oferind lecții de viață care motivează și inspiră. Iar Visul românesc – Succes american continuă să fie locul unde visurile devin realitate, sâmbătă de sâmbătă, la ora 16:00, la Antena Stars.


Niciun comentariu despre subiectul „Ca în filme: un român șofer de taxi în New York, ajuns președintele Camerei de Comerț Româno-Americane. Povestea, la Antena Stars.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile