marți, 15 octombrie 2024

Campionatul European Individual de tenis de masă 2024 - Exclusiv la AntenaPLAY

Între 15 și 20 octombrie, Campionatul European Individual de Tenis de Masă 2024 se desfășoară la Linz și va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY. România vine puternic în această competiție cu un lot de 11 sportivi ce vor concura la cinci probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin și dublu mixt, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Campionatul European Individual de tenis de masă 2024 - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Bernadette Szocs, considerată una dintre favoritele turneului, este cea mai bine clasată jucătoare de tenis de masă din Europa în clasamentul mondial. Alături de ea, Eliza Samara, o sportivă extrem de titrată, va participa și ea la competiție. De-a lungul carierei, Samara a acumulat nu mai puțin de 14 medalii la Campionatele Europene: 5 de aur, 3 de argint și 6 de bronz, fiind una dintre cele mai experimentate și apreciate jucătoare din Europa.

În ediția anterioară, Bernadette Szocs și-a adjudecat aurul la dublu alături de austriaca Sofia Polcanova, învingând în finală cuplul român Andreea Dragoman - Eliza Samara. De asemenea, tot în 2022, la dublu mixt, Szocs împreună cu Ovidiu Ionescu au câștigat medalia de argint.

Pentru ediția din 2024, România aliniază sportivi de elită, deja calificați pe tabloul principal: Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu la simplu masculin; Bernadette Szocs, Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman și Ioana Sîngeorzan la simplu feminin; echipele de dublu mixt Ionescu/Szocs și Ionescu/Samara; Darius Movileanu și Eduard Ionescu, respectiv Ovidiu Ionescu și Alvaro Robles (Spania) la dublu masculin; Bernadette Szocs, Andreea Dragoman, și Adina Diaconu/Maria Xiao (Spania) la dublu feminin. În calificări sunt și Andrei Istrate, Iulian Chiriță, Darius Movileanu și Elena Zaharia.

Iată lotul complet al României pentru competiția din acest an:

  • Simplu Feminin: Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elizabeta Samara, Ioana Sîngeorzan, Bernadette Szocs, Elena Zaharia
  • Simplu Masculin: Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu, Andrei Istrate, Darius Movileanu
  • Dublu Feminin: Adina Diaconu/Maria Xiao (Spania), Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (Austria), Elizabeta Samara/Andreea Dragoman
  • Dublu Masculin: Darius Movileanu/Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles (Spania)
  • Dublu Mixt: Eduard Ionescu/Elizabeta Samara, Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs

Toate meciurile din acest campionat pot fi urmărite live, exclusiv pe AntenaPLAY, unde sunt dedicate canale speciale de transmisie pentru fiecare probă în parte.


Niciun comentariu despre subiectul „Campionatul European Individual de tenis de masă 2024 - Exclusiv la AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile