luni, 21 octombrie 2024

CANAL+ (proprietarul Focus Sat România) și LG au extins parteneriatul pentru televizoare smart

CANAL+ și LG au extins parteneriatul lor pentru televizoare smart, aducând serviciul în peste 40 de teritorii ale Grupului CANAL+. Această extindere include, pentru prima dată, șapte mărci din portofoliul CANAL+ care vor fi disponibile în numeroase regiuni.

Logo Focus Sat - Imagine remisă într-un comunicat anterior de către companie pentru uz editorial pe HD Satelit România 

Abonații CANAL+ vor avea acces complet la conținutul premium oferit de grup pe televizoarele LG ce rulează webOS 4.0 și versiunile ulterioare. Parteneriatul va facilita accesul rapid și simplu la filme, seriale și sport, oferind o experiență fluidă și integrată pentru utilizatori.

Anunțul făcut în Seul, pe 17 octombrie 2024, marchează consolidarea colaborării dintre LG Electronics și CANAL+ Group pentru a aduce aplicațiile CANAL+ pe platforma webOS în toate teritoriile unde CANAL+ este prezent. Acest parteneriat acoperă teritorii importante precum Franța, Polonia, Elveția, Olanda, Cehia și Austria, dar și extinderi în zone mai îndepărtate precum Myanmar și peste 25 de teritorii francofone din Africa și teritoriile franceze de peste mări. De asemenea, acoperă alte 6 mărci aparținând Grupului Canal+ (Focus Sat în România, Direct One în Ungaria, Skylink în Cehia și Slovacia, TV Vlaanderen și Télésat în Belgia, K+ în Vietnam).

Aplicațiile CANAL+ vor fi disponibile pe o gamă largă de dispozitive LG, inclusiv televizoare Smart și proiectoare. Această inițiativă are scopul de a oferi abonaților CANAL+ cea mai accesibilă și plăcută modalitate de a se bucura de conținut de top, fie acasă, fie în deplasare.

De asemenea, CANAL+ și LG au colaborat pentru a îmbunătăți vizibilitatea aplicației pe platforma webOS, simplificând accesul la conținutul preferat al utilizatorilor. Abonații CANAL+ se vor putea autentifica cu ușurință și vor putea accesa toate pachetele și canalele lor favorite direct din aplicație sau prin linkuri rapide către servicii terțe.

Acest parteneriat reprezintă un pas important în strategia de colaborare dintre Grupul CANAL+ și LG. Philippe Schwerer, EVP Industrial Partnerships & New Business la CANAL+ Group, a subliniat că extinderea globală accelerează accesul facil la pachetele CANAL+ pe platforma webOS. Chris Jo, vicepreședinte senior la LG, a adăugat că parteneriatul cu CANAL+ oferă utilizatorilor LG acces la un conținut divers, consolidând astfel relația între cele două companii.

CANAL+ este un lider global în crearea și distribuirea de conținut, cu o prezență puternică în peste 50 de țări și 26,4 milioane de abonați la nivel global. Investind anual 3,5 miliarde de euro în conținut, Grupul este un jucător major în domenii precum sport, filme, seriale și divertisment. CANAL+ Group este și un partener principal pentru servicii globale de streaming precum Netflix, Disney+ și Apple TV+.

WebOS, platforma de operare a televizoarelor LG, este cunoscută pentru interfața sa și pentru posibilitățile de personalizare. Aceasta sprijină un ecosistem în continuă expansiune, iar în 2024, LG Channels oferă o selecție vastă de programe live și la cerere pentru utilizatori.


Niciun comentariu despre subiectul „CANAL+ (proprietarul Focus Sat România) și LG au extins parteneriatul pentru televizoare smart”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile