miercuri, 9 octombrie 2024

Crăciunul începe mai devreme. La DIVA.

Cine ar fi crezut că octombrie este luna perfectă pentru a începe să simțim magia Crăciunului? Ei bine, la DIVA, Crăciunul începe mai devreme, ca de obicei. Așa că, dacă ești un fan al filmelor de sărbători, ești exact în locul potrivit.

Maratonul filmelor de Crăciun - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România 

Începând cu 13 octombrie, DIVA revine cu îndrăgitul maraton de filme de Crăciun, un adevărat festin de povești festive care ne vor acompania zi de zi până pe 31 decembrie. Așa că pregătește-ți canapeaua, o pătură călduroasă și lasă-te purtat de valul de romantism și emoții festive de la ora 06:00 în fiecare dimineață, anunță DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„Sortiți de Crăciun” (2022) - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Primele premiere ale sezonului aduc în fața noastră povești pline de farmec. Pe 13 octombrie, la ora 20:00, putem urmări „Sortiți de Crăciun” (2022). Filmul ne introduce în viața lui Kim și Theo, doi străini care se întâlnesc într-un mod cu totul neașteptat în mijlocul haosului de Black Friday. În timp ce își așteaptă rândul la coadă, cei doi realizează că au o conexiune specială, dar se pierd unul de altul în mulțime. Aici intră în scenă Ashley, fiica lui Theo, care face tot posibilul ca Theo si Kim sa fie împreună. Povestea lor este una emoționantă, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură momentul reîntâlnirii lor.

Maratonul filmelor de Crăciun - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Tot pe 13 octombrie, dar la 21:55, ne putem bucura de continuarea poveștii în „Sortiți de Crăciun 2: Cerere în căsătorie” (2023). Dacă ți-a plăcut chimia dintre Theo și Kim, atunci acest film îți va încălzi cu siguranță inima. De această dată, Theo se pregătește să o ceară în căsătorie pe Kim, însă planurile îi sunt date peste cap de o serie de întâmplări neprevăzute. Această continuare a fost creată la cererea fanilor, iar momentele amuzante și romantice nu lipsesc.

„Sortiți de Crăciun 2: Cerere în căsătorie” (2023) - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Pe 15 octombrie, de la ora 20:00, intrăm într-o altă poveste specială, „Dorințe împlinite” (2023). Ne mutăm în Idaho Falls, unde Ashley și Scott, doi tineri cu visuri mari, se întorc în orașul natal chiar înainte de Crăciun. Amândoi trec prin provocări pe plan profesional și personal, dar Crăciunul le rezervă o surpriză pe măsură. În decorul unui oraș pasionat de hochei, cei doi descoperă o iubire pe care nu o așteptau și, la fel ca în filmele de Crăciun, magia îi ajută să-și dea seama că planurile pot fi schimbate când e vorba de suflet.

„Dorințe împlinite” (2023) - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Maratonul de Crăciun la DIVA se va desfășura non-stop, din 13 octombrie până la finalul anului, așa că poți simți atmosfera sărbătorilor în fiecare zi, de dimineața până seara. Găsești DIVA pe canalul 84 la DIGI, 203 la ORANGE, 107 la VODAFONE și 30 în grila FOCUS SAT, așa că e ușor să intri în spiritul Crăciunului oriunde te-ai afla. Hai să ne bucurăm de magia filmelor de Crăciun mai devreme anul acesta și să lăsăm poveștile de dragoste să ne încălzească sufletul!

Promoționalul video în limba română îl puteți viziona dând click AICI.


2 comentarii despre subiectul „Crăciunul începe mai devreme. La DIVA.”:
Anonim

VA FI SUPERFAIN ŞI SUPERLUMINOS!Plus zăpada CONSISTENTĂ !Care a cam lipsit din peisajul hibernal(din ultimii ani) al zonelor de munte,chiar şi-n România !

Anonim

De obicei Crăciunul la Diva începea prin august-septembrie și ținea până în primăvară. Anul ăsta începe mai târziu. Încălzirea globală trebuie să fie de vină :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile