vineri, 18 octombrie 2024

Serialul SF „Dune: Profeția”, la Max din 18 noiembrie - Trailer în limba română

HBO pregătește o nouă aventură epică SF, ce va debuta prin lansarea pe platforma Max a serialului original „Dune: Profeția” („Dune: Prophecy”), din 18 noiembrie 2024. Fanii universului Dune, creat de Frank Herbert, vor fi încântați sa vadă o nouă dimensiune poveștii clasice. Având șase episoade (câte un episod săptămânal), serialul oferă publicului suficient timp pentru a se cufunda în poveste și a dezbate întorsăturile dramatice de situație.

„Dune: Profeția”, la Max din 18 noiembrie - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Acțiunea din „Dune: Profeția” se desfășoară cu 10.000 de ani înainte de ascensiunea legendarului Paul Atreides, personaj central al seriei Dune, și aduce în prim-plan povestea surorilor Harkonnen. Ele se confruntă cu o serie de forțe puternice care amenință să distrugă viitorul umanității. Pe măsură ce lupta lor pentru supraviețuire se intensifică, surorile Harkonnen pun bazele uneia dintre cele mai fascinante și misterioase organizații din universul Dune – Bene Gesserit, cunoscută pentru abilitățile mistice ale membrilor săi și influența asupra celor mai importante evenimente din galaxie. Scenariul serialului se bazează pe romanul „Sisterhood of Dune”, scris de Brian Herbert și Kevin J. Anderson, o expansiune a universului original conceput de Frank Herbert.

„Dune: Profeția”, la Max din 18 noiembrie - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Distribuția este impresionantă, incluzând nume mari ale cinematografiei internaționale. Emily Watson și Olivia Williams aduc un plus de profunzime prin rolurile lor, alături de Travis Fimmel și Mark Strong. Printre actorii principali se numără și Jodhi May, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka și mulți alții, formând o echipă de elită pentru acest proiect ambițios.

Din punct de vedere al producției, serialul se bucură de o echipă talentată și cu experiență. Alison Schapker este showrunner și producător executiv, iar Diane Ademu-John, care a co-dezvoltat serialul, contribuie și ea ca producător executiv. Anna Foerster, cunoscută pentru implicarea sa în alte proiecte de succes, a regizat mai multe episoade, inclusiv primul. Pe lângă aceștia, o echipă de producători executivi de renume, printre care Brian Herbert și Kevin J. Anderson, se asigură că serialul va rămâne fidel universului Dune. De asemenea, HBO și Legendary Television, cei care au produs și filmele „Dune”, aduc această nouă poveste în fața publicului. Primul film a primit șase premii Oscar, ceea ce ridică așteptările și pentru această producție.

Fanii care doresc să aibă o primă impresie despre ce îi așteaptă pot viziona deja trailerul oficial al serialului. Acesta oferă câteva fragmente din acțiunea intensă, atmosfera și cadrele impresionante ale unui univers vast și complex, ce continuă să fascineze de zeci de ani. 

Pentru vizionarea trailer-ului în limba română, dați click AICI.

„Dune: Profeția” nu este doar un prequel, ci o explorare a rădăcinilor uneia dintre cele mai puternice forțe din lumea Dune, oferind o perspectivă unică asupra evenimentelor care au modelat viitorul. Serialul promite să captiveze nu doar fanii seriei originale, ci și pe cei care descoperă pentru prima dată acest univers.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul SF „Dune: Profeția”, la Max din 18 noiembrie - Trailer în limba română”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile