marți, 8 octombrie 2024

Ecrane care afișează informații diferite fiecărui privitor

Prima experiență PARALLEL REALITY din lume este acum disponibilă pentru pasageri Delta din Aeroportul Metropolitan din Detroit. Ecranul PARALLEL REALITY permite unui număr de până la 100 de pasageri să vadă doar propriile informații de zbor pe același ecran, în același timp. Această tehnologie inedită ajută la crearea unei experiențe personalizate pentru clienți, permițându-le să afle cu ușurință informații în aeroport, eliminând nevoia de a căuta zborul lor printre zecile de rânduri de informații. Clienții pot opta pentru experiența PARALLEL REALITY scanând la un ghișeu biletul lor digital sau imprimat.

Tehnologia Parallel Reality - Sursa imaginii: comunicatul oficial

Tehnologia proprie cu pixeli multi-vizualizare din ecranele PARALLEL REALITY poate direcționa imagini diferite către multiple zone de vizualizare, permițând mai multor persoane care se uită simultan la același ecran uriaș să vadă fiecare conținut unic și personalizat.

Tehnologia Parallel Reality - Sursa imaginii: comunicatul oficial

Clienții trebuie să se înscrie la chioșcul de înregistrare pentru a beneficia de această experiență. După înscriere, este creată o zonă de vizualizare privată care urmărește locația pasagerului., iar pe ecran sunt afișate informații relevante ce sunt vizibile doar in zona din aeroport unde se află pasagerul.

Tehnologia PARALLEL REALITY nu folosește recunoașterea facială pentru a identifica clienții, deoarece acești senzori nu detectează trăsăturile feței. Senzorii detectează prezența și locația pasagerului folosind detectarea anonimă a obiectelor non-biometrice, fără caracteristici care ar putea încalcă confidențialitatea. 

Pe măsură ce pasagerul se deplasează, senzorul non-biometrici vor urmări în mod continuu locația persoanei în cauză. Aceasta îi vă permite pasagerului să vadă  pe ecran doar propriile informații personalizate.

Tehnologia Parallel Reality - Sursa imaginii: comunicatul oficial

După ce părăsește zona de vizualizare a experienței PARALLEL REALITY, pasagerul trebuie să se înscrie din nou la ghișeul de înregistrare pentru a vedea din nou informațiile personalizate de zbor.

Clienții care nu doresc să participe la experiența PARALLEL REALITY vor continua să meargă prin aeroport așa cum ar face-o în mod normal. Astfel, vor vedea pe ecran imagini generice, comune pentru toți pasagerii.

Tehnologia Parallel Reality - Sursa imaginii: comunicatul oficial

În acest moment, experiența PARALLEL REALITY este disponibilă doar in Aeroportul din Detroit, care a fost ales datorită aspectului său unic, ce include un spațiu larg, ideal pentru a găzdui un afișaj mare pe care mai mulți clienți îl pot vizualiza simultan. Însă tehnologia PARALLEL REALITY poate fi aplicată în orice cadru public în care ar fi util ca persoanele să vadă conținut unic, personalizat, adaptat nevoilor și preferințelor lor. Aplicațiile viitoare ale tehnologiei ar putea include stadioane, centre comerciale, locuri de divertisment și multe altele.

Un videoclip relevant despre utilizarea practică a acestei tehnologii poate fi vizionat dând click AICI.

Mai multe imagini pot fi văzute în comunicatul oficial din click AICI.


3 comentarii despre subiectul „Ecrane care afișează informații diferite fiecărui privitor”:
Anonim

Super! Așa ceva ar fi bun și pentru televizoare acasă, să ne uităm fiecare la ce ne place, pe același tv!

Anonim

Exista demult. Se numeste picture-in-picture (PIP).

Anonim

Nu ma refeream la PIP, stiu ce inseamna ce spui tu, ma refeream sa vedem fiecare pe tot ecranul imaginea, si nu doar 2 persoane, si 4-5 persoane in acelasi timp, cum e ecranul din stirea asta, care e ceva cu totul diferit de PIP.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile