luni, 21 octombrie 2024

Filmele selecției "Friday Hits", în noiembrie la Warner TV

Warner TV aduce în noiembrie o selecție de filme apreciate, în cadrul programului "Friday Hits", difuzate în fiecare vineri de la ora 20:30. Printre regizorii celebri ale căror creații vor putea fi urmărite se numără Steven Soderbergh, Clint Eastwood, Paul Thomas Anderson și Alexander Payne, anunță Warner Bros Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Scrisori din Iwo Jima - imagine remisă în comunicat de către Warner Bros Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Programul începe pe 1 noiembrie cu filmul „Tequila Sunrise” (1988), regizat de Robert Towne, o comedie neagră cu Mel Gibson și Michelle Pfeiffer în rolurile principale. Povestea urmărește încercările unui fost contrabandist de a începe o viață nouă, dar care este prins în dileme din trecutul său complicat.

Mel Gibson - Imagine remisă în comunicat de presă de către Warner Bros Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Filmul este urmat de drama de război „Scrisori din Iwo Jima” („Letters From Iwo Jima” - 2006), regizată de Clint Eastwood. Povestea bătăliei de la Iwo Jima dintre Statele Unite și Japonia Imperială în timpul celui de-al Doilea Război Mondial e spusă din perspectiva japonezilor care au fost pe front. Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya și Tsuyoshi Ihara fac parte din distribuția producției care a câștigat un trofeu Oscar (montaj de sunet), după ce a primit patru nominalizări, inclusiv la categoria „cel mai bun film”.

Pe 8 noiembrie, este difuzată drama „Culoarea purpurie” („The Color Purple” - 1985), un film emoționant ce explorează călătoria unei femei prin dificultățile vieții, dar care, în final, găsește alinare și sprijin în prieteniile din jurul ei. Fantasia Barrino, Taraji P. Henson și Danielle Brooks aduc la viață personajele acestei povești puternice.

„John Q” (2002), difuzat pe 15 noiembrie, îl are în rol principal pe Denzel Washington și este o dramă despre determinarea unui tată de a face orice pentru a-și salva fiul. Filmul aduce în prim-plan o poveste despre sacrificiu și lupta împotriva obstacolelor.

George Clooney - Imagine remisă în comunicat de presă de către Warner Bros Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit 

Pe 22 noiembrie, George Clooney, Cate Blanchett și Tobey Maguire apar în drama „Misterele Berlinului” („The Good German” - 2006). Acțiunea este plasată în Berlinul postbelic și urmărește un jurnalist american implicat într-o investigație neașteptată.

În aceeași seară, va fi difuzat și „Viciu inerent” („Inherent Vice” - 2014), regizat de Paul Thomas Anderson, un film ce urmărește aventurile unui detectiv particular în Los Angeles-ul anilor ’70, într-o atmosferă plină de mister și enigme.

Seria de filme din noiembrie se încheie pe 29 noiembrie cu „Totul despre Schmidt” („About Schmidt” - 2002), o poveste introspectivă cu Jack Nicholson în rol principal. Filmul explorează drumul unui bărbat către redescoperirea sinelui, pe măsură ce pornește într-o călătorie de viață profundă și transformatoare.


Niciun comentariu despre subiectul „Filmele selecției "Friday Hits", în noiembrie la Warner TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile