marți, 8 octombrie 2024

GRID Legends: Deluxe Edition vine pe mobil, dar ai nevoie de un dispozitiv puternic

Compania Feral Interactive a anunțat că GRID Legends: Deluxe Edition, simulatorul de curse de la EA și Codemasters, se pregătește să-și facă apariția pe iOS și Android în decembrie. Lansarea vine după ce jocul a debutat pe console și PC în 2022, iar în 2023 a primit un update Deluxe cu tot felul de DLC-uri. Acum, această ediție completă își găsește drumul către mobil și promite o experiență la fel de intensă ca pe ecranele tv.

Captură exemplificativă din trailerul oficial

Jocul are cerințe destul de ridicate, așa că va funcționa la lansarea pe Android doar pe dispozitive mobile de top, echipate cu Snapdragon 8 Gen 2 și 8 Gen 3. Pe partea de iOS, e compatibil cu iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro și mai toate modelele de la iPhone 14 încoace. Dacă ai un iPad, vei avea nevoie de unul cu cip M1 sau mai bun.

EA a promis că jocul va funcționa perfect cu orice gamepad popular, dar ai și opțiuni de control prin atingere și înclinare, dacă nu ai un gamepad la îndemână. Jocul va avea toate cursele și provocările din versiunea de pe PC și console, așa că te poți aștepta la peste 100 de mașini de curse și o mulțime de piste pe care să le explorezi.

Ce costă și când apare?

Precomenzile sunt deja deschise pe App Store și Google Play Store, iar jocul costă aproximativ 15 USD. Din păcate, nu avem încă o dată exactă de lansare, știm doar că vine cândva în decembrie. Dacă ești un fan al jocurilor de curse, poți să-ți rezervi locul încă de pe acum.

Dacă ești curios să vezi cum arată, ai la dispoziție și un trailer care demonstrează că jocul arată, sincer, surprinzător de bine pentru un titlu mobil. Deci, pregătește-te pentru o doză de adrenalină direct pe telefon: Vezi trailerul pe YouTube


Despre Feral Interactive

Feral Interactive este un dezvoltator și editor principal de jocuri pentru platformele macOS, iOS, Android, Nintendo Switch, Meta Quest și Windows, fondat în 1996 și cu sediul în Londra, Anglia. Este responsabil pentru hituri precum The Lara Croft Collection pentru Nintendo Switch, Alien: Isolation pentru iOS, Android, macOS și Nintendo Switch, Hitman: Blood Money – Reprisal și GRID: Autosport pentru iOS, Android și Nintendo Switch, ROMA: Total War, Tropico, Company of Heroes, XCOM 2 Collection, Total War: MEDIEVAL II și Sid Meier's Railroads pentru iOS și Android, Shadow of the Tomb Raider, Company of Heroes 2, GRID Legends și Total War : Warhammer I, II și III pentru macOS. Feral Interactive a dezvoltat, de asemenea, versiunile Windows, macOS și Linux ale Total War: ROME REMASTERED și a lansat Tropico ca primul lor titlu VR pe Meta Quest în 2024.

Despre Codemasters

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu o moștenire de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID și seria oficială de jocuri video F1, câștigătoare a premiilor BAFTA. Codemasters este un studio Electronic Arts.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts este un lider global în divertismentul digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la internet, dispozitive mobile și computere personale. În anul fiscal 2023, EA a înregistrat un venit net de aproximativ 7,4 miliarde USD. Cu sediul în Redwood City, California, EA este recunoscută pentru un portofoliu de mărci de înaltă calitate, apreciate de critici, precum EA SPORTS FC, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Madden NFL, Need for Speed, Titanfall, Plants vs. Zombies și F1.


Un comentariu despre subiectul „GRID Legends: Deluxe Edition vine pe mobil, dar ai nevoie de un dispozitiv puternic”:
Anonim

Obsesia de grafica,din imaginile gasite in play store nu ma da le spate,arata un lic mai bine ca real racing3

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile