vineri, 11 octombrie 2024

"Lia – Soția soțului meu", „Mireasa. Direct din culise” „Viața fără filtru”și „Acces direct” și „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, printre cele mai urmărite producții Antena TV Group

"Lia – Soția soțului meu", serialul dramatic difuzat pe Antena 1, și-a cucerit publicul cu noile episoade din ultimul sezon, rămânând lider de audiență în prime-time. Deși mai sunt doar trei săptămâni până la deznodământul final, povestea continuă să atragă milioane de telespectatori cu întorsături de situație și momente tensionate. Serialul, semnat de cunoscuta producătoare Ruxandra Ion și realizat de Dream Film Production, a fost urmărit aseară de 1,3 milioane de persoane la nivel național, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Conform datelor Kantar Media, episodul de aseară, difuzat între 20:29 și 23:07, a fost lider în segmentul urban, cu un rating de 5,8 puncte și o cotă de piață de 15,7%. Pe locul al doilea s-a situat Pro TV, cu 5,5 puncte de rating și 15% cotă de piață. Antena 1 a fost în frunte și la nivel național, unde episodul din Lia – Soția Soțului Meu a atins 6,2 puncte de rating și o cotă de piață de 17,2%. Serialul a captivat și publicul comercial feminin din mediul urban, cu vârste între 21 și 54 de ani, unde a obținut 7,6 puncte de rating și o cotă de piață impresionantă de 24,8%. În minutul de aur, la 21.48, 1,3 milioane de telespectatori din întreaga țară erau lipiți de ecrane.

În episodul recent, telespectatorii au fost martori la dorința de răzbunare a Clarei (Mara Oprea). Ce decizii va lua Petru, și cum va reacționa Alice la întoarcerea lui? Publicul va afla răspunsul în următoarele episoade difuzate de Antena 1, în fiecare seară de la 20.30.

„Acces Direct” - Mirela Vaida - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România


Succes și pentru Antena Stars, care rămâne în topul preferințelor

Pe segmentul feminin cu vârste între 21 și 54 de ani, Antena Stars a ocupat locul 4 la nivelul pieței naționale ieri, în intervalul 13.00 – 19.00. Emisiunile precum „Mireasa. Direct din Culise” cu Raluca Preda, „Viața fără Filtru” cu Mădălin Ionescu și „Acces Direct” cu Mirela Vaida și Adrian Velea au atras telespectatori cu povești emoționante și invitați speciali.

„Acces Direct” s-a remarcat și ea, cu o cotă de piață de 8,2% și un rating de 1,1 puncte, în intervalul de difuzare, plasându-se pe locul 4 în topul televiziunilor din România. Ieri, telespectatorii au urmărit povestea lui Dănuț, singurul dintre cei 8 frați care își îngrijește mama bolnavă, un subiect emoționant care a atins apogeul audienței la 18.27, cu 283.000 de telespectatori.

Gabriela și Vladimir - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România 


Gabriela și Vladimir, câștigători în „Ești mai Deștept decât un Copil de Clasa a V-a?”

În ediția din 9 octombrie a emisiunii „Ești mai Deștept decât un Copil de Clasa a V-a?”, Gabriela și Vladimir au plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de lei și o excursie în Peru. Gabriela, medic, și fiul ei, Vladimir, consultant fiscal, au răspuns corect la toate întrebările din quiz show-ul difuzat de Antena 1, oferindu-i lui Vladimir șansa de a îndeplini un vis din copilărie: să o ducă pe mama lui la Machu Picchu.

„Ești mai Deștept decât un Copil de Clasa a V-a?” oferă participanților ocazia să își testeze cunoștințele alături de elevi și să câștige premii, fiind difuzată zilnic, de la 18.00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Show-ul continuă să atragă o audiență largă, datorită combinației de întrebări provocatoare și momente emoționante.


Niciun comentariu despre subiectul „"Lia – Soția soțului meu", „Mireasa. Direct din culise” „Viața fără filtru”și „Acces direct” și „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, printre cele mai urmărite producții Antena TV Group”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile