joi, 24 octombrie 2024

Au mai rămas două luni până la Crăciun: premierele festive continuă la DIVA cu „Trei Magi și un bebeluș”, „Crăciun la magazinul de jucării” și „Renovare de Crăciun”

Crăciunul la DIVA continuă să aducă în prim-plan magia sărbătorilor mai devreme, printr-un maraton de filme festive. Astfel, în perioada 25-31 octombrie 2024, telespectatorii sunt invitați să se bucure de o serie de premiere romantice, pline de căldură și emoție, la ora 20:00. Fiecare dintre filmele difuzate în aceste seri speciale evocă momente de nostalgie și surprind bucuria și complicațiile vieții de familie, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„Trei Magi și un bebeluș” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Pe 25 octombrie, la ora 20:00, începe cu „Trei Magi și un bebeluș” (Three Wise Men and a Baby, 2022), o poveste despre trei frați – Stephan, Taylor și Luke – care, în plin sezon al sărbătorilor, descoperă ce înseamnă să aibă grijă de un bebeluș. Această situație îi pune față în față cu propriile lor temeri și nesiguranțe, dar și cu lecții valoroase despre dragoste și responsabilitate. Transformările prin care trec fiecare dintre ei, alături de momentele amuzante provocate de încercările de a gestiona un nou-născut, fac din acest film o comedie emoționantă perfectă pentru această perioadă a anului.

Pe 27 octombrie, „Renovare de Crăciun” (Flipping for Christmas, 2023) aduce o poveste romantică între Abigail, care încearcă să vândă o casă moștenită, și Bo, un bărbat fermecător care îi complică planurile. Filmul combină perfect elementele de sărbătoare cu provocările unei renovări, fiind ideal pentru cei care iubesc poveștile de dragoste cu un strop de creativitate în decorare.

„Crăciun la magazinul de jucării” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România 

Seara de 29 octombrie este dedicată filmului „Crăciun la magazinul de jucării” (Christmas in Toyland, 2022), în care Charlie, o tânără determinată, se luptă să salveze un magazin de jucării aflat în declin. Povestea sa reînvie magia copilăriei și a Crăciunului, aducând un omagiu importanței jucăriilor în viața celor mici și a amintirilor prețioase pe care acestea le creează.

Pe lângă aceste premiere, maratonul filmelor de Crăciun la DIVA continuă zilnic până la finalul lunii decembrie, oferind publicului o selecție variată de filme festive difuzate din zorii zilei, de la ora 06:00, până târziu în noapte.


Niciun comentariu despre subiectul „Au mai rămas două luni până la Crăciun: premierele festive continuă la DIVA cu „Trei Magi și un bebeluș”, „Crăciun la magazinul de jucării” și „Renovare de Crăciun””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile