luni, 21 octombrie 2024

Nou la Observatorul Antenei 1: "România mea, România ta, România noastră!"

În această seară, la ora 19:00, Observator Antena 1 lansează campania "România mea, România ta, România noastră!" – un proiect amplu care își propune să răspundă la întrebarea: ce își doresc românii de la România? În spatele acestei inițiative stă cel mai amplu studiu jurnalistic realizat în ultimii 35 de ani în România, în colaborare cu Ipsos, una dintre cele mai renumite companii de cercetare de piață la nivel mondial, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"România mea, România ta, România noastră!" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România 

Studiul oferă o radiografie detaliată a României actuale, pe baza răspunsurilor a 2.400 de români, abordând 32 de teme esențiale precum infrastructura, educația, sănătatea, consumul de droguri și alocarea cheltuielilor gospodărești. Este o incursiune în preocupările, temerile și speranțele oamenilor. Alina Stepan, country manager Ipsos România, descrie cercetarea ca fiind o analiză detaliată a realității, dezvăluind aspecte care surprind chiar și pe cei familiarizați cu peisajul social românesc.

Campania nu se limitează la statistici, ci include și povești emoționante, spuse de jurnaliștii Observator. Aceștia se întorc în comunitățile lor de origine pentru a împărtăși experiențele celor care le-au influențat parcursul. Aceste reportaje aduc în prim-plan realitatea cotidiană a României și propun o reflecție asupra viitorului, dezbătând cauzele și soluțiile posibile pentru problemele identificate.

Observator - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Începând de luni, telespectatorii vor putea descoperi aceste statistici și povești care dezvăluie o imagine complexă a României, oferindu-le o mai bună înțelegere a vieții de zi cu zi și conturând un posibil "decalog al vindecării" pentru un viitor mai bun, așa cum remarcă Alessandra Stoicescu, jurnalist la Observator.


Niciun comentariu despre subiectul „Nou la Observatorul Antenei 1: "România mea, România ta, România noastră!"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile