vineri, 11 octombrie 2024

Platforma Max a lansat „O prietenă devotată”, prima sa miniserie originală franceză

Platforma Max a lansat prima sa miniserie originală franceză, intitulată „O prietenă devotată” („The Confidante” sau „Une Amie Dévouée”). Serialul este împărțit în patru episoade, iar primele episoade sunt disponibile în fiecare vineri, anunță Warner Bros Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

„O prietenă devotată” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Inspirată de evenimente reale, povestea urmărește viața lui Christelle Blandin, cunoscută drept „Chris”. Femeia se prezintă ca fiind o supraviețuitoare a evenimentelor din Paris, din noiembrie 2015, susținând că prietenul ei apropiat, Vincent. Chris se implică activ în comunitatea celor afectați, câștigându-le încrederea și devenind un membru important al unui grup de sprijin dedicat acestora.

Pe măsură ce povestea evoluează, apar tot mai multe neconcordanțe în mărturiile lui Chris, iar suspiciunile încep să crească printre cei din comunitate, adevărul dezvăluindu-se încetul cu încetul. Serialul explorează impactul minciunilor și manipulărilor asupra unui grup vulnerabil, atingând teme precum încrederea, trauma și adevărul.

Din distribuția miniseriei fac parte actori cunoscuți, inclusiv Laure Calamy și Arieh Worthalter. Regia este semnată de Just Philippot, iar scenariul a fost creat de Fanny Burdino, Jean-Baptiste Delafon, Samuel Doux și Alexandre Kauffmann, care a scris și cartea ce a inspirat serialul, „La Mythomane du Bataclan”. Producția este realizată de Studiofact Stories și June Films.


Niciun comentariu despre subiectul „Platforma Max a lansat „O prietenă devotată”, prima sa miniserie originală franceză”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile