miercuri, 16 octombrie 2024

Premiere festive la DIVA în perioada 18-24 octombrie 2024

DIVA continuă să aducă magia Crăciunului în casele telespectatorilor, oferind un maraton de filme festive pe tot parcursul lunii. În săptămâna 18-24 octombrie 2024, publicul va putea urmări o selecție de premiere exclusive, difuzate zilnic la ora 20:00. Aceste filme aduc povești pline de căldură, emoție și romantism, perfecte pentru a intra în atmosfera de sărbătoare, anunță DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Crăciun pe Aleea Cireșelor - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Programul premierelor

18 octombrie, ora 20:00 – „Crăciun pe Aleea Cireșelor” (Christmas on Cherry Lane, 2023)
Filmul urmărește trei cupluri care trăiesc la aceeași adresă, dar în perioade diferite (1973, 1998 și 2023). John și Lizzie Hamilton (interpretați de John Brotherton și Erin Cahill) așteaptă cu nerăbdare nașterea primului lor copil în anii ’70, cu două săptămâni înainte de Crăciun. În 1998, Regina Johnston (Catherine Bell) se pregătește să vândă casa pentru a se muta în Florida cu iubitul ei, dar este împiedicată de atașamentul copiilor față de locuință. În prezent, Mike și Zian Harrelson (Jonathan Bennett și Vincent Rodriguez III) se chinuie să finalizeze renovarea bucătăriei înainte de o cină festivă cu prietenii.

20 octombrie, ora 20:00 – „Vizionare de Crăciun” (A Christmas Open House, 2022)
Melissa (Katie Stevens) se reîntâlnește cu David (Victor Rasuk), agentul imobiliar de care era îndrăgostită în adolescență. Cei doi colaborează pentru a renova și vinde casa mamei ei, dar scânteile romantice reapar. Alături de Ben și Erin Napier (vedete ale HGTV), povestea se axează pe redecorarea casei și redescoperirea dragostei.

22 octombrie, ora 20:00 – „Un Crăciun la podgorie” (A Vineyard Christmas, 2023)
Heather (Nikki McKenzie), gazda unui show TV, se întoarce în orașul natal pentru a realiza un episod special de Crăciun. Întâlnește însă un obstacol neașteptat în persoana lui Rudy (Victor Zinck Jr.), dar, în cele din urmă, cei doi se apropie și descoperă adevăratul spirit al Crăciunului.

Maratonul de filme de Crăciun la DIVA continuă pe tot parcursul lunii octombrie, cu alte premiere planificate între 25 și 31 octombrie, precum și pe întreaga perioadă de sărbători, până la 31 decembrie. Programul oferă telespectatorilor povești magice de Crăciun în fiecare zi, de la ora 06:00 până seara, completând spiritul festiv cu zăpadă, cadouri și dragoste.


Niciun comentariu despre subiectul „Premiere festive la DIVA în perioada 18-24 octombrie 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile