luni, 21 octombrie 2024

Profesor de română, campion la "The Floor" pe Kanal D

Piteșteanul Oliver, un profesor de limba română în vârstă de 46 de ani, a reușit să uimească pe toată lumea și să câștige premiul cel mare de 50.000 de lei în finala celei de-a treia serii a emisiunii "The Floor". Într-o întorsătură neașteptată, profesorul a demonstrat cunoștințe vaste în domeniul medical, reușind să-l învingă pe tânărul programator Răzvan, care a ales această temă pentru duelul final.

"The Floor" - Imagine remisă în comunicat de către Dogan Media pentru publicare pe HD Satelit România 

"Mi-a fost frică de doctori toată viața...", a mărturisit Oliver înainte de a începe provocarea. Cu toate acestea, profesorul a dominat complet duelul, arătând o stăpânire de sine și o erudiție care l-au impresionat atât pe adversarul său, cât și pe public.

"The Floor" continuă să ofere telespectatorilor momente de suspans și emoție. Emisiunea, prezentată de Dan Negru, îi provoacă pe concurenți să răspundă la întrebări din cele mai diverse domenii, iar premiile sunt pe măsură.

Finala dintre Oliver și Răzvan a fost una dintre cele mai disputate până acum, iar victoria profesorului de română a stârnit o explozie de bucurie în studio.

Povestea lui Oliver este o dovadă că pasiunea pentru cunoaștere nu are limite și că oricine poate surprinde prin cunoștințele sale. Profesorul piteștean a devenit un exemplu pentru mulți, demonstrând că studiul continuu și curiozitatea sunt calități care pot deschide uși neașteptate.

Dan Negru la "The Floor" - Imagine remisă în comunicat de către Dogan Media pentru publicare pe HD Satelit România 

Urmăriți "The Floor" în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, la Kanal D.


Niciun comentariu despre subiectul „Profesor de română, campion la "The Floor" pe Kanal D”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile