vineri, 18 octombrie 2024

Radu Pietreanu, invitat special la iUmor

Radu Pietreanu va fi invitatul special al serii în noul episod al emisiunii iUmor, difuzat mâine seară, de la ora 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. În cel de-al 17-lea sezon, iUmor continuă să surprindă cu momente inedite de comedie și surprize, iar ediția de sâmbătă îl aduce pe scena show-ului pe îndrăgitul actor și umorist Radu Pietreanu, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Radu Pietreanu - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

Revenind în fața juriului cu un număr plin de savoare, Pietreanu promite din nou să ofere publicului o porție de terapie prin umor. Jurații s-au arătat încântați de prezența sa, iar Cheloo a subliniat impactul artistic al momentului său, numindu-l "magic". Radu și-a început numărul cu o fabulă adresată juriului, provocând hohote de râs, iar apoi a continuat cu o poezie cântată în stilul său inconfundabil.

Radu Pietreanu - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

Cosmin Natanticu a remarcat dedicația și originalitatea lui Radu, afirmând că acesta aduce mereu ceva proaspăt și captivant, în timp ce Cheloo a lăudat atmosfera plină de energie și bucurie creată de actor, descriind momentul ca fiind un "cutremur artistic".

Noul episod iUmor, care continuă să atragă milioane de fani, poate fi urmărit mâine seară, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Niciun comentariu despre subiectul „Radu Pietreanu, invitat special la iUmor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile