miercuri, 2 octombrie 2024

Recomandări din programele lunii octombrie la Eurosport

Luna octombrie aduce la Eurosport o serie de competiții captivante, perfecte pentru iubitorii de sporturi diverse. De la snooker și ciclism, până la începutul sezonului de sporturi de iarnă, acest octombrie promite să fie plin de acțiune, anunță Warner Bros. Discovery într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Ciclism - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros/ Discovery România pentru publicare /uz editorial pe HD Satelit

Pentru fanii snookerului, Eurosport difuzează două turnee importante din cadrul World Snooker Tour. Primul pe listă este Openul Wuhan, care are loc în perioada 7-13 octombrie, și poate fi urmărit zilnic pe Eurosport 1, începând cu orele 9:00 și 14:30. Judd Trump, actualul campion al turneului, va fi din nou în centrul atenției. După acest turneu, urmează Openul Irlandei de Nord, programat între 20 și 27 octombrie, cu sesiuni difuzate zilnic la orele 15:00 și 21:00. Snookerul de înalt nivel este garantat pe tot parcursul lunii.

Snooker - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros/ Discovery România pentru publicare /uz editorial pe HD Satelit

În ciclism, luna octombrie marchează ultima cursă „Monument” a sezonului, Turul Lombardiei. Cursa este programată pentru 12 octombrie și va fi transmisă integral pe Eurosport 2, de la ora 11:25. Tadej Pogacar, campionul de anul trecut, este așteptat să își apere titlul, mai ales după sezonul excepțional în care a câștigat Giro d’Italia și Turul Franței. Pe lângă Turul Lombardiei, pasionații de ciclism pot urmări și Campionatul Mondial pe Velodrom, transmis între 16 și 20 octombrie.

Pentru fanii sporturilor de iarnă, sfârșitul lunii marchează debutul Cupei Mondiale de Schi Alpin, cu tradiționala deschidere de sezon la Solden, Austria, pe 26 și 27 octombrie. Eurosport transmite probele de slalom uriaș, atât la feminin, cât și la masculin, oferind o introducere palpitantă în sezonul de iarnă.

Schi alpin - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros/ Discovery România pentru publicare /uz editorial pe HD Satelit

Luna octombrie aduce și patru turnee importante de golf, toate transmise pe Eurosport 2: Campionatul Mississippi (3-6 octombrie), Campionatul Deșertului Negru (11-14 octombrie), Openul Las Vegas (18-21 octombrie) și Campionatul Japoniei (24-27 octombrie).

Pentru fanii patinajului artistic, Grand Prix-ul Canadei va fi transmis în direct pe Eurosport 2 în serile de 26 și 27 octombrie. Această competiție prestigioasă promite momente memorabile pe gheață.

Iar pentru cei pasionați de atletism, luna octombrie aduce două dintre cele mai importante maratoane ale toamnei: Maratonul Chicago, pe 13 octombrie, și Maratonul Amsterdam, pe 20 octombrie, ambele transmise pe Eurosport 1.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandări din programele lunii octombrie la Eurosport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile