joi, 24 octombrie 2024

Vodafone a introdus Prima Sport 5 în grilă. Util pentru abonații Orange TV Satelit: meciul Rangers - FCSB va fi difuzat si pe Prima Sport 1.

Vodafone a introdus astăzi canalului Prima Sport 5 în grila sa de programe de tv cablu, o mișcare care a venit la momentul potrivit, dat fiind că astăzi, la ora 22:00, se va disputa un meci important între Rangers și FCSB. Această adăugare este deosebit de utilă pentru fanii fotbalului, abonați la acest operator, care vor putea urmări partida direct de pe noul canal. Acesta era până ieri singurul canal Prima Sport despre care se anunțase că va difuza meciul.

Totuși, pe lângă această nouă opțiune la care s-a ajuns la un acord cu Vodafone, Clever Media a decis în ultimul moment să transmită meciul și pe Prima Sport 1. Oricum ar fi, această dublă transmisie vine ca o veste bună pentru abonații Vodafone, care acum pot alege între cele două canale pentru a urmări în direct evoluția echipelor favorite, iar pana azi nu aveau posibilitatea sa vadă pe niciun canal din grila operatorului de tv cablu. De menționat ca Prima Sport 5 a fost introduse in grila Vodafone in rezoluție SD.

Însă difuzarea meciului pe Prima Sport 1 este utila pentru abonații Orange Tv prin satelit, care nu au în grilă televiziunea Prima Sport 5 (dar totuși puteau sa vizioneze prin Orange TV Go, care oferă Prima Sport 5 online ).

De menționat că Vodafone Tv a mai introdus în grila, la jumătatea lunii octombrie, trei canale Prima, respectiv Prima World (în HD), Prima History (tot în HD) și Prima Comedy (în SD). Acestea au înlocuit TraLaLa HD, M4 Sport HD și DTX.


2 comentarii despre subiectul „Vodafone a introdus Prima Sport 5 în grilă. Util pentru abonații Orange TV Satelit: meciul Rangers - FCSB va fi difuzat si pe Prima Sport 1.”:
Anonim

Am extraoptiunea sport si pot sa vad Prima TV 5. Cred ca Vodafone este singura firma de cablu care are toate canalele Prima.

Anonim

Sa scoata varianta SD si sa introduca HD, cum era inainte :(

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile